Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

19. 07. 2015. 09:46 >> 09:37

BARSELONA

Bartomeu predsjednik i narednih šest godina

Aktuelni predsjednik sportskog kluba Barselona Đozep Bartomeu sinoć je ponovo izabran za čelnika slavnog katalonskog kluba.

"Jako sam srećan, izborni dan je bio savršen", rekao je aktuelni predsjednik Barselone, koji je prema službenim rezultatima izbora dobio 54,63 posto glasova, a njegov najljući oponent Laporta je sa 33,03 posto glasova morao priznati poraz.

"Moramo prihvatiti rezultat. Sad ću pratiti Barselonu kao navijač", izjavio je Laporta.

Kandidati Agusti Benedito i Antoni Freiša su dobili po 7,16, odnosno 3,7 posto glasova.

U prazničkoj atmosferi 109.637 članova sportskog društva Barselone u subotu su birali novog predsjednika koji će klub voditi idućih šest godina.

Glasačka mjesta na stadionu Kamp Nou bila su otvorena od devet sati ujutro.

Barselona je jedan od rijetkih velikih klubova čiji su vlasnici članovi. Ovo je dvanaesti put da članovi biraju predsjednika.

Tokom predsjedničke kampanje četvorica kandidata žestoko su nastupala pokušavajući uvjeriti glasače da su baš oni pravi izbor. Na dnevnom redu su bila pojačanja, škola fudbala, nezavisnost Katalonije, problematični transferi, kazne i drugo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније