Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 02. 2013. 21:16 >> 21:16
1

BRAZILSKI SUPERSTAR

Ronaldinjo obožava Runija, bio je blizu Mančestera

Nekada najbolji fudbaler svijeta, Ronaldinjo vratio se u nacionalni tim Brazila. Fudbaler Atletiko Mineira će biti u ekipi "karioka" u prijateljskom susretu sa Engleskom 6. februara na "Vembliju". Tim povodom je ostrvskim medijima otkrio da ne žali što nikada nije zaigrao u Premijer ligi, ali da je bio blizu prelaska na "Old traford".

"Prvo sjećanje na Premijer ligu mi je Erik Kantona u Mančester junajtedu. Milina je bila gledati ga“, rekao je Ronaldinjo.

Brazilac je otkrio koga posebno cijeni u egleskom timu.

“Pol Skols, Frenk Lampard, Ešli Kol i Vej Runi su fantastični igrači. Nema trenera na svijetu koji ih ne bi rado vidio u svom timu”, rekao je Brazilac.
 
Od njih četvorice, posebno je prokomentarisao napadača Mančester junajteda.
“Obožavam Runija. Pored njega se ni najbolji igrači ne bi vidjeli, nema tima na svijetu koji on ne bi učinio boljim”, dodao je Ronaldinjo.

Sjajni napadač kaže da se ne kaje što nikada nije igrao u Premijer ligi.
“Igrao sam za neke od najvećih klubova na svijetu i sve osvojio. Ne žalim. Bio sam blizu Mančester junajteda. Da sam otišao tamo oni bi osvojili Ligu šampiona. Jedino žalim što nisam duže igrao sa Lionelom Mesijem. Mi smo dobri prijatelji. Dok je bio mlad znao sam da će jednog dana biti najbolji. Bilo je uzbudljivo gledati klinca koji je mogao sa loptom da izvede stvari o kojima većina igrača može samo da sanja” ,istakao je Ronaldinjo.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније