Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 07. 2015. 10:40 >> 10:31

DE MARIJA

Principi važniji od Ererinih rezultata

Predsjednik Fudbalske federacije Meksika Desio de Marija rekao je da je Migel Erera otpušten zbog toga što su vrijednosti i principi važniji od rezultata.

Erera je kao selektor doveo selekciju Meksika do titule u Gold kupu pošto je u finalu u nedjelju njegov tim savladao Jamajku sa 3:1, ali je samo dva dana kasnije otpušten poslije incidenta na aerodromu u Filadelfiji.

Temperamentni stručnjak je prilikom povratka državne selekcije kući fizički napao novinara meksičke Asteka televizije Kristijana Martinolija, nezadovoljan njegovim komentarima tokom turnira. 

„Niko ne može da bude izuzet od odgovornosti za ono što se dogodilo u Filadelfiji“, rekao je De Marija koji je u subotu izabran za predsjednika nacionalne federacije Meksika. 

De Marija je naglasio da su vrijednosti i principi Meksika iznad rezultata. 

Erera se u saopštenju izvinio igračima, stručnom štabu, navijačima, federaciji i medijima za ponašanje u bolnom incidentu sa komentatorom. 

Najbolje meksičke fudbalere Erera je vodio od 2013. godine, a sa nacionalnom reprezentacijom stigao je do osmine finala prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније