Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 08. 2015. 22:55 >> 22:44

VAŽAN IGRAČ

Benitez: Bejl će ostati u Real Madridu

Trener Real Madrida Rafael Benitez rekao je danas da je uvjeren da će fudbaler Garet Bejl ostati u klubu.

Britanski mediji su prethodnih nedjelja spekulisali da će Bejl napustiti "Santjago Bernabeu" pošto je za njega zainteresovan Mančester junajted.

"Garet je važan igrač u našem timu i znam da je zadovoljan. Ne želim da pričam o ponudama. Sve je dobro i siguran sam da će Bejl imati dobru sezonu", rekao je Benitez, prenijeli su britanski mediji.

Takođe, mediji su spekulisali da bi i Karim Benzema mogao da napusti Real i da je za njega ozbiljno zainteresovan Arsenal.

Real će u utorak i srijedu igrati na "Audi kupu" u Minhenu, a na turniru će osim domaćina Bajerna učestvovati Totenhem i Milan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније