Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 08. 2015. 09:51 >> 09:45

FUDBAL U PRVOM PLANU

Dortmund: Sporiji internet dok traje utakmica

Navijači Borusije Dortmund smatraju se jednim od najvjernijih na svijetu, ali nesvakidašnja odluka uprave kluba izazvala je negodovanje dijela fanova slavnog kluba, ali samo onih opsjednutih selfijima i društvenim mrežama.

Gledaoci na "Signal Iduna Parku" manje će pokušavati da provjere mejl ili da okače fotografiju na internetu. Zapravo mogu, ali ne mogu očekivati da u tomu uspiju dok traje utakmica,

Kako bi se na stadionu "Signal Iduna Park" (Vestfalen) vratila istinska fudbalska atmosfera, uprava "milionera" je donijela odluku da se internet (Wi-Fi) signal uspori dok traje utakmica.

Plan je da smanji upotreba mobilnih telefona dok je meč u toku. Ipak, brz internet će biti omogućen prije i poslije utakmice, kao i tokom poluvremena.

Ističe se da bi pažnja gledalaca trebala da bude više usmjerena na dešavanja na terenu, a ne na odabir filtera za Instagram, kojim bi 'Marko Rojs frizure' izgledale bolje na fotografijama.

Borusija je jedan od prvih klubova koji se odlučio na takav potez koji je, prema mišljenju istinskih zaljubljnika u fudbal, apsolutno opravdan. Tribina, kako pišu navijači po forumima id društvenim mrežama, još uvijek služi za gledanje utakmice i pružanje podrške svom klubu.

Postoji razlog zašto svi toliko vole atmosferu na Boruisijinom stadionu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније