Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 08. 2015. 11:17 >> 11:07
5

UEFA POTVRDILA

FS Kosova podnio zahtjev za članstvo

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) potvrdila je da je Fudbalski savez Kosova podnio zahtjev za članstvo u toj međunarodnoj organizaciji.

"Fudbalski savez Kosova podnio je zahtjev za članstvo u UEFA-i, koji će biti razmotren u narednom periodu. Dalje informacije po pitanju spekulacija za njihovo učešće u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo ne možemo davati", naveli su iz UEFA-e za beogradske Večernje novosti.

Kako ističu srpski fudbalski zvaničnici, UEFA time nije ni potvrdila niti demantovala mogućnost da Kosovo naknadno bude svrstano u neku od grupa kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Podsjetimo, predsjednik Fudbalskog saveza Kosova, Fadil Vokri, nedavno je izjavio da očekuje zvanično odobrenje UEFA-e da do kraja godine selekcija Kosova bude jedan od timova koji će igrati kvalifikacije za Mundijal u Rusiji.

Tvrdio je da je za to dobio i usmeno obećanje predsjednika UEFA-e Mišela Platinija.

(AA)

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније