Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

31. 08. 2015. 16:54 >> 16:42
1

MLADE NADE

Budućnost mora da stvara igrače za prvi tim

Budućnost Voli mora biti brend, gradski i državni klub, da djeca sanjaju da nose njegov dres, kazao je direktor mlađih kategorija podgoričkog kluba Dragan Ivanović.

On je istakao da je plan rada sa mlađim kategorijama baziran na djeci rođenoj 2001. i 2002. godine i posebno, na godištu 2003/04. 

"To su generacije koje ćemo pokušati da dovedemo do prvog tima Budućnosti. Što se tiče kadeta i juniora, tu za sada ne možemo puno uticati, niti mijenjati", rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

On je najavio da će u radu sa mlađim kategorijama biti dosta promjena. 

"Želim da implementiram moj način rada, da ostavim pečat. Cilj je da talentovana djeca iz Crne Gore dolaze u Budućnost i da iz svake generacije napravimo dva igrača za prvi tim. To bi bio ogroman uspjeh", rekao je Ivanović.

Prema njegovim riječima, cilj Budućnosti mora biti da privoli talente da dođu u podgorički klub i da najbolje dovede do prvog tima. 

"Budućnost mora da bude gradski i državni klub, da bude brend i da djeca sanjaju da nose njen dres. Do sada je naš klub imao lošu saradnju sa klubovima van Podgorice i to želimo da promijenimo. Želimo da ostvarimo kvalitetnu saradnju sa svima, kako bismo svi imali korist", kaže Ivanović.

On je istakao da će škola košarke Budućnosti biti besplatna i da će svi koji se prijave dobiti šansu da treniraju i napreduju. 

"Moj zadatak biće da talentovanije igrače prosljeđujem u bolje selekcije, to nije lak posao, ali zato sam tu. U košarci je moto jasan - ili jesi ili nijesi, nema tu previše filozofije", rekao je Ivanović.

Ivanoviću će u radu pomagati profesor Dile Jovanović, Nenad Milošević i Miloš Radović, a stručni štab kompletiraće Ivan Todorović, Marko Sekulić i Đorđe Obradović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније