Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 09. 2015. 12:51 >> 12:40

ZA EUROBASKET

Ivanović odredio konačan spisak

Selektor košarkaša Bosne i Hercegovine (BiH) Duško Ivanović odredio je konačan spisak igrača koju će tu zemlju predstavljati na Eurobasketu.

 

Selekcija BiH na Eurobasketu svoje će utakmice grupne faze igrati u Francuskoj.

Košarkaši odlaze na Evropsko prvenstvo sa skorom od četiri pobede i osam poraza sa priprema što je dosta dobar rezultat s obzirom na to da u reprezentaciji nema najboljih igrača Mirze Teletovića, Jusufa Nurkića i Nihada Đedovića.

Bez obzira na to, atmosfera u ekipi je pozitivna jer dvije pobede osiguravaju prolazak u drugi krug takmičenja.

Javnost i eksperti šansu BiH vide u premijernoj utakmici protiv reprezentacije Poljske i u eventualnom iznenađenju protiv jedne od bolje rangiranih selekcija u grupi B u kojoj se nalaze Njemačka, Island, Španija, Srbija, Italija i Turska..

Prvu utakmicu BiH igra 5. septembra u 15 sati protiv Poljske, a Ivanović se odlučio da na prvenstvo povede Nemanju Gordića, Aleksa Renfroa, Muhameda Pašalića, Dalibora Peršića, Marka Šutala, Milana Miloševića, Nedima Buzu, Adina Vrabca, Miroslava Todića, Andriju Stipanovića, Elmedina Kikanovića i Edina Bavčića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније