Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 09. 2015. 17:28 >> 17:56

SLIJEDI FORMIRANJE EKIPE

Lješković: Sutjeska u ABA ligi

Košarkaši nikšićke Sutjeske igraće regionalnu ABA ligu, potvrdio je agenciji MINA direktor kluba Miodrag Lješković.

Lješković je kazao da je Sutjeska danas uplatila blizu 100 hiljada EUR kotizacije za učešće, a da bi ostatak trebalo da uplati narednih dana.

"Nakon što smo uplatili dio novca i o tome obavijestili čelnike ABA lige, saopšteno nam je će Sutjeska igrati ABA ligu, a mi smo se obavezali da ostatak od oko 50 hiljada EUR uplatimo narednih dana", rekao je Lješković.

On je istakao da sada slijedi formiranje ekipe koja će na pravi način predstavljati Sutjesku u ABA ligi.

Lješković je rekao da je Sutjeska zainteresovana za reprezentativnog centra Bosne i Hercegovine Draška Albijanića, kao i Nikolu Koraća, bivšeg igrača Mornara.

"Albijanić je centar visok 210 centimetera prošao je pripreme sa reprezentacijom BIH, ali nije otišao na Evropsko prvenstvo. Sama činjenica da je zavrijedio pažnju jednog takvog trenera kao što je Duško Ivanović dovoljna je preporuka", kazao je Lješković.

On je rekao da sa Sutjeskom trenira i Nemanja Ćelasan koji je prethodnu godinu nastupao za Friburg iz Švajcarske..

"U planu je još nekoliko pojačanja, ali strategija ostaje da gro tima budu domaći igrači", rekao je Lješković.

Crna Gora će poslije 12 godina ponovo imati dva predstavnika u regionalnom takmičenju. U sezoni 2003/2004 pored Budućnosti igrao je i cetinjski Lovćen.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније