Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 04. 2013. 23:52 >> 23:52

EVROLIGA

Šampionski preokret Olimpijakosa za F4

Aktuelni prvak Evrope Olimpijakos bio je na ivici eliminacije, jer je gubio 15 razlike u majstorici od Efesa, ali je srce šampiona bilo jače od skupa zvijezda u turskom timu. "Crveno-bijeli" su stigli i prestigli vođstvo gostiju, slavili 82:72 i izborili se za priliku da na fajnal-foru u Londonu brane titulu.

Turski tim je sjajnom igrom, prije svega preciznim šutem sa distance, kontrolisao utakmicu uprvom poluvremenu. Sa tri vezane trojke Gulera, Farmara i Tunčerija Efes je sredinom druge četvrtine poveo sa velikih 15 poena razlike (36:21). 

Međutim, ključni dio utakmice desio se u trećem periodu. Domaći predvođeni probuđenim Spanulisom i Printezisom pri rezultatu 41:49 prave seriju 11:1  i stižu do preokreta - 52:50. Do kraja utakmice, grčki tim je ne samo odbranio minimalno vođstvo, već ga i uvećao do konačnih +10 82:72.

Najbolji u domaćem sastavu bio je Vasilis Spanulis sa 19 poena i pet asistencija, dok je Jorgos Printezis ubacio 15 poena, uz sedam skokova. Kod gostiju, Džamon Lukas postigao je 14 poena, a Duško Savanović 12 poena, uz še

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније