Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 10. 2015. 16:08 >> 16:01

MEGA SJUTRA U "MORAČI"

Milojević: Vjerujem u iznenađenje u Podgorici

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da vjeruje da njegova ekipa može da iznenadi Budućnost u predstojećoj utakmici u Jadranskoj ligi i upiše pobjedu u Podgorici. Nastup Nikole Ivanovića, bivšeg pleja Budićnosti koji je ljetos pojačao Megu, pod znakom je pitanja.

"Slijedi nam jedno od najtežih gostovanja. Budućnost je sjajna ekipa, veoma iskusna, koja igra odlično na domaćem terenu. Kao što sam izjavio poslije meča sa Partizanom, vjerujem da naša ekipa, uz potrebnu dozu borbenosti, može da pobijedi svakog rivala u ligi tako da imam vjeru u iznenađenje u Podgorici", rekao je Milojević za sajt kluba, prenosi Beta.

Košarkaši Mega Leksa su u prvom kolu Jadranske lige izgubili od Crvene zvezde, u drugom su pobijedili Partizan, a u trećem gostuju Budućnosti.

Mega će i u tom meču biti oslabljena neigranjem kapitena Radeta Zagorca i francuskog internacionalca Alfa Kabe, dok je nastup plejmejkera Nikole Ivanovića i dalje pod znakom pitanja.

"Stanje sa povredama u ekipi je isto kao i protiv Partizana. Pratimo stanje Ivanovića, ali ne vjerujem da će moći da igra", rekao je Milojević.

Na današnjoj konferenciji za medijen u Podgorici, trener Budućnosti Igor Jovović je poručio da njegov tim, želi pobjedu, mora odigrati maksimalno koncentrisano i agresivno.

Ljetošnje pojačanje Podgoričana, centar Aleksa Marić, izjavio je da očekuje veliku utakmicu i brbu na terenu svih 40 minuta.

Utakmica između Budućnosti i Mega Leksa igra se sjutra od 21 sat u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније