Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 10. 2015. 10:25 >> 10:23
1

NBA PREDSEZONA

Vučević i Mirotić poraženi, debi Marjanovića

U prethodnoj noći odigrano je devet utakmica predsezone NBA lige, a crnogorski centar Nikola Vučević odigrao je još jednu dobru partiju u porazu Orlanda.

Košarkaši Orlando Medžika, nakon jučerašnjeg trijumfa, upisali su drugi poraz u presezoni. Gostujući Indijani u Indijanapolisu poraženi su 97:92.

Vučević je za 29 minuta koliko je proveo u igri upisao 13 poena (6-12 iz igre, 1-2 penali) i dodao devet skokoga uz četiri asistencije, dvije ukradene lopte.

Najbolji u timu sa Floride bio je Oladipo sa 15 poena, a pratili su ga Napijer sa 13 poena, Heris sa 12 poena uz 13 skokova.

Domaćine su do pobjede predvodili Majls i Robinson sa 14 poena, Džordž je dodao 13 poena uz sedam skokova.

U pobjedi Denvera 112:94 nad Čikagom sjajan je bio i Žofre Lovernj sa 18 poena i 8 skokova, dok je za Bulse 18 poena ubacio Nikola Mirotić.

Bivši centar Crvene zvezde Boban Marjanović debitovao za San Antonio Sparse u porazu od Sakramenta 95:92, upisavši 2 poena uz skok, dvije rampe, ukradenu i 3 izgubljene lopte.

U ostalim predsezonskim mečevima Boston je bio bolji od Real Madrida (96:111), Filadelfija od Klilvenda (115:114), Bruklin od Detroita (83:93), Memfis od Makabija iz Haife (97:84), Portland od Golden Stejta (118:101), a Toronto od Lejkersa (97:105).

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније