Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 10. 2015. 18:44 >> 18:55
2

TREĆA POBJEDA

Budućnost deklasirala Zadar

Budućnost je deklasirala Zadar u "Morači" 78:47 u 4. kolu ABA lige. "Plavi" su tako zabilježili treću pobjedu u regionalnom takmičenju, a devetu vezanu nad timom iz Dalmacije.

Budućnost je od prvog do posljednjeg minuta kontrolisala igru, pa je već u prvoj četvrtini stekla dvocifrenu prednost (24:13). "Plavi" su prvu četvrtinu dobili sa 24:15.

Izabranici Igora Jovovića meč su definitivno prelomili u trećoj dionici, fenomenalnom serijom 18:0. Taj dio igre Podgoričani su riješili u svoju korist 21:8.

U finišu meča razlika je iznosila 34 poena (78:44).

Najefikasniji u pobjedničkoj timu bio je Suad Šehović sa 14, Tadija Dragićević ubacio je 12, a Devon Džozef deset poena.

U ekipi Zadra najbolji je bio Lovre Šašić sa 12, dok je poen manje ubacio Drago Pašalić.

Budućnost Voli u narednom, petom kolu, gostuje slovenačkom Tajfunu.



Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније