Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina

30. 10. 2015. 13:33   >>  13:21 1

METALAC SJUTRA U 'MORAČI'

Jovović: Maksimalnom igrom do pobjede

Budućnost Voli ukoliko želi pobjedu protiv Metalca mora biti na svom maksimalnom nivou, kazao je trener podgoričkih košarkaša Igor Jovović.

Budućnost Voli i Metalac odigraće sjutra utakmicu osmog kola ABA lige.

Jovović je kazao da je Metalac, poslije lošijeg starta, značajno popravio formu i da podgorički tim ne očekuje lak zadatak.

"Metalac je i u prethodnom meču protiv Crvene zvezde, ali i u utakmicama prije toga, pokazao da se popravljaju formu. Karakteristično za njih je da su zadržali veliki broj igrača iz prošle sezone, u kojoj su napravili značajan rezultat. Metalac igra intenzivno, kvalitetni su na otvorenom terenu, brzo i agresivno igraju u defanzivi", rekao je Jovović na konferenciji za novinare.

On je kazao da očekuje da njegov tim bude pravi i da vjeruje u onovu pobjedu.

"Sve osim maksimuma može da nas dovede u opasnost od gubljenja bodova. Moramo da budemo pravi, da odigramo čvrsto utakmicu. U dosta segmenata možemo da unaprijedimo igru i ta utakmica izazov je da pokažemo neke druge stvari koje nijesmo u prethodnim mečevima. Očekujem da budemo pravi da obezbijedimo pobjedu", rekao je Jovović.

On je kazao da se Suad Šehović oporavio od virusa i da će biti u timu, dok će subotnji meč preskočiti Ognjen Čarapić zbog povrede leđa.

Reprezentativni bek Sead Šehović, kazao je da očekuje težak meč, prije svega zbog umora koji se nagomilao zgusnutim rasporedom i kvalitetom protivnika.

"Metalac je kvalitetan tim, prošle sezone je napravio dobar sastav i bio najprijatije iznenađenje u ligi. Zadržali su veći dio tog tima i u posljednjim mečevima igraju jako dobru košarku. Igramo na svom terenu, blagi smo favoriti i to pokazuje i tabela. Daćemo sve od sebe da na pravi način odigramo utakmicu i dođeno do zaslužene i značajne pobjede", kazao je Šehović.

Crnogorski prvak je lider regionalnog takmičenja sa šest pobjeda i porazom.

Metalac je upisao tri trijumfa i četiri poraza.

Prošle sezone obje ekipe ostvarile su pobjede pred svojim navijačima.

Budućnost Voli u Podgorici slavila je 65:61, dok je u Valjevu bilo 70:69 za Metalac.

Utakmica u dvorani Morača počeće u 21 sat.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније