Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 10. 2015. 18:02 >> 17:49
2

REDŽI MILER

"Dobar je Kari, ali Dražen je najbolji"

Legendarni plejmejker Indijane Redži Miler izuzetno poštuje najboljeg igrača Golden Stejta Stefa Karija. Sjajni plejmejker, koji važi za jednog od najboljih šutera u posljednjoj deceniji, je prošle sezone nosio Ratnike do šampionske titule.

Ipak, Miler se prisjetio jednog igrača koji je obilježio jedan period...

"Kari sigurno spada među najbolje, srušio je toliko rekorda sa samo 27 godina... Ipak, Dražen Petrović je najbolji šuter protiv kojeg sam igrao. Nikad prije ni poslije nijesam vidio nekog kao njega", priznao je Redži Miler.

On je otkrio i da ga je igrajući protiv Petrovića i sam postao bolji igrač...

"Ljudi danas pričaju o brzini kojom se Kari oslobađa lopte i šutira na koš protivnika, ali i dalje je sporiji od Dražena. Ta brzina kojom je šutirao uticala je da bude bolji od svih ostalih. Uvijek sam bio ponosan na sebe zbog načina na koji sam trčao oko bloka i kako sam pronalazio prostor za šut. Da budem iskren, Petrović je bio jednako dobar u tome", naglasio je Miler.

Dražen Petrović je poginuo 7. juna 1993. u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније