Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 11. 2015. 22:26 >> 22:14

PALA KRKA

Mega preuzela prvo mjesto od Budućnosti

Košarkaši Mega Leksa pobijedili su večeras na svom terenu u Sremskoj Mitrovici poslije produžetka Krku sa 84:77 (16:26, 28:14, 14:19, 13:12, 13:6), u utakmici 12. kola ABA lige i vratili se na prvo mjesto na tabeli regionalnog takmičenja.

Megu je do pobjede predvodio Timoti Luvavu sa 20 poena, devet skokova i tri asistencije, a Ognjen Jaramaz postigao je 14 poena od kojih sedam u produžetku.

Dobre partije u domaćem timu prikazali su i Nikola Ivanović sa 13 poena, pet skokova i četiri asistencije, Nikola Janković "dabl dabl" učinkom od 13 poena i 12 skokova i Alfa Kaba sa 12 poena i šest skokova.

U slovenačkom timu Jure Lalić bio je najefikasniji sa 20 poena i šest skokova, dok je Stefan Sinovec postigao 16 poena i imao je 11 skokova i sedam asistencija.

Mega je prva na tabeli sa devet pobjeda i tri poraza, a Krka zauzima šesto mjesto skorom od po šest pobjeda i poraza.

U 13. kolu Mega će naredne nedjelje igrati u Valjevu protiv Metalca, a Krka će dan kasnije biti domaćin Crvenoj zvezdi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније