Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

01. 12. 2015. 15:45   >>  21:22

PAVIĆEVIĆ PORUČIO

Maksimumom do pobjede protiv Trabzona

Trabzon je kvalitetan rival, ali je obaveza i želja Budućnost Volija da pruži svoj maksimum i pokuša da dođe do pobjede, kazao je trener podgoričkih košarkaša Luka Pavićević.

Budućnost Voli i Trabzon odigraće sjutra u Podgorici utakmicu osmog kola D grupe Eurokupa. Pavićević je kazao da je Trabzon kao tim napravljen da u turskom prvenstvu igra značajnu ulogu.

"Ne na nivou Efesa, Darušafake i Fenerbahčea, ali sigurno na nivou prošle sezone kada su bili u polufinalu plej-ofa zajedno sa prvakom Karšijakom, Bešiktašom. Oni su spremni za velika djela. Startovali su rezultatski sporo, ali je trener Nenad Marković konsolidovao tim i u posljednjim utakmicama pored dobre igre pokazuju i dobre rezultate", rekao je Pavićević na konferenciji za novinare.

On je kazao da Budućnost Voli igra protiv izuzetnog protivnika, trenutno jačeg od sebe.

"Naša šansa je u tome što igramo na svom terenu i ukoliko uspijemo da se spojimo sa publikom, moći ćemo da prevaziđemo razliku u kvalitetu, napravimo iskorak i pobjedom dođemo na korak od druge faze. Neće biti lako, ali naša obaveza, ali želja i motivacija da damo sve do sebe", rekao je Pavićević.

Prema riječima krilnog centra Bojana Subotića, gost Budućnost Volija je ekipa koja posjeduje veliki kvalitet.

"Da bi dobili utakmicu, moramo da odigramo stvarno perfektnu odbranu. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju i da nam pomognu da ostvarmo značajnu pobjedu", rekao je Subotić.

Trabzon je prvi međusobni duel 75:71, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je četviri trijumfa.

Budućnost Voli ima pobjedu manje.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније