Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina

25. 12. 2015. 14:38   >>  14:25

NASTAVITI SERIJU

Bošković: Budućnost i u Kranju na pobjedu

Ekipa Triglava je kvalitetna i nezgodna pred svojim navijačima, ali Budućnost Bemaks želi pobjedu i nastavak uspješne serije, kazao je trener podgoričkih košarkašica Goran Bošković.

Triglav i Budućnost Bemaks odigraće u utorak u Kranju utakmicu prvog kola Super lige.

Bošković je naglasio da Budućnost Bemaks počinje Super ligu, iako je, kako je kazao, za taj klub ona počela i prije par kola u duelima sa Kvarnerom i Čelika.

On je podsjetio da je crnogorski prvak u drugi dio regionalnog takmičenja prenio maksimalan broj bodova.

"Očekuje nas neizvjesna utakmica, protiv ekipe koju smo prošle godine pobijedili nakon produžetka. U pripremnom periodu igrali smo sa njima, tako da ih znamo. Nezgodna su ekipa, ali ako budemo odigrali na našem nivu siguran sam da ćemo ih savladati", kazao je Bošković na konferenciji za novinare.

On je istakao da se u klubu ne opterećuju maksimalanim učinkom u prvom dijelu takmičenja i nastavakom serije, već da idu od utakmice do utakmice sa željom da odigraju što bolje i dođu do pobjede.

Bošković je naglasio da zdrastveni blten nije sjajan, ali da se nada da će u Kranju nastupiti kompletni.

Plejmejeker Jovana Popović, kazala je da je zadovoljna rezultatima i igrama u prvom dijelu sezone.

"Svaka utakmica u Super ligi biće teška. Triglav poznajemo, znamo njihov kvalitet, ali vjerujemo u svoju ekipu. Pritisupućemo utakmici maksimalno i nadam se nastaviti niz pobjeda", kazala je Popović.

Budućnost Bemaks je prvi dio Međunarodne ženske košarkaške lige završila sa osam pobjeda i maksimalanim učinkom u B grupi.

Triglav je bio trećeplasirani u A grupi, sa šest pobjeda i četiri poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније