Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 05. 2013. 19:23 >> 19:25

ČETVRTI PUT

VIDEO: Lebron i zvanično MVP

Najbolji košarkaš Majamija Lebron Džejms ubjedljivo je pobijedio u glasanju za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Lebron Džejms je dobio 120 glasova za prvo mjesto od 121 glasača u ovogodišnjem glasanju panela novinara iz SAD i Kanade.

Džejmsov izbor nije bio jednoglasan, uprkos tome što se posljednjih nedjelja to nagađalo. Jedino prvo mesto koje nije njemu pripalo otišlo je Entoniju.

Drugo mjesto pripalo je Kevinu Durentu iz Oklahome. Plej „Klipersa“ Kris Pol osvojio je četvrto, a Kobi Brajant peto mjesto.

Džejms se na taj način pridružio Majklu Džordanu, Viltu Čemberlenu, Karimu Abdulu Džabaru i Bilu Raselu, koji su u karijeri najmanje četiri puta osvajali ovo priznanje. Rasel je uz Džejmsa jedini igrač u NBA ligi, koji je za pet godina četiri puta bio MVP.

Najbolji igrač Majamija je ove sezone postizao prosječno 26,8 poena, uz 8 skokova i 7,3 asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније