Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 05. 2013. 08:57   >>  09:01

NBA PLEJ OF

Dominacija Majamija, Voriorsima brejk

Majami i Golden Stejt stigli su do 1:1 u serijama protiv Čikaga, odnosno San Antonija. Obje pobjede donijele su nešto važno ekipama, Majamiju najveću pobjedu u svojoj istoriji kada je plej of u pitanju, dok je Golden Stejt nakon više od 15 godina i 30 utakmica dobio u San Antoniju.

Pozitivan rekord Majamija, a sa druge strane negativan za Čikago, kome je to najubjedljiviji poraz u plej ofu. Domaći su dolazili i do 46 poena prednosti, na kraju 36. Čikago je  teško podnio poraz, isključeni su Noa i Gibson, i Majami je imao tri tehničke, najviše u sezoni.

Najbolji u ekipi sa Floride bili su Rej Alen sa 21 poenom i Lebron Džejms sa 19, uz 9 asistencija.

Loša vijest za Čikago je da Hitsi nijesu potrošili puno snage u pobjedi i u petak stiže u Ilinois sa željom da vrati brejk.

Golden Stejt je prvi put poslije 1997. ostvario trijumf u San Antoniju i pokazao da nije bez šansi za finale Zapada. Na Sparsima su se vidjele posljedice duplog produžetka od prije dva dana, dok su mlađi gosti prosto letjeli.

Sjajni bek Voriorsa Klej Tompson bio je najbojli sa 34 poena, od čega je 29 ubacio u prvom poluvremenu. Odličan posao napravili su "ratnici" ostvarivši brejk u polufinalu, sada mogu da se uzdaju u svoje navijače i svježinu koju imaju u ekipi.

Majami - Čikago 115:78 (1:1)
San Antonio - Golden Stejt 91:100 (1:1)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније