Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

05. 02. 2016. 18:57 >> 18:43

BITI ILI NE BITI

Sutjeska protiv Krke juri zlata vrijednu pobjedu

Košarkaši Sjutjeske igraće sjutra u Nikšiću protiv Krke iz Novog Mesta utakmicu 23. kola ABA lige.Sutjeska je prvi međusobni duel dobila 66:58, a u dosadašnjem dijelu takmičenja ostvarila je sedam pobjeda.Slovenački predstavnik je uspješniji u dosadašnjem dijelu takmičenja i ima dva trijumfa više.

Trener Sutjeske, Igor Jovović, kazao je da njegov tim ima kadrovskih problema, ali da, imajući u vidu važnost meča, obećava da će igrači pružiti maksimum.

"Igramo protiv mnogo iskusnije ekipe koja je popunjena na svim pozicijama i moramo uraditi sve da dođemo do zlata vrijedne pobjede", kazao je Jovović.

Krilni igrač Sutjeske, Vukota Pavić, kazao je da pred svojim navijačima imaju veliku i moraju je iskoristiti.

"Veoma bitna utakmica za opstanak. Nadam se da će svi igrači biti na raspolaganju i da ćemo upisati još jedan trijumf", kazao je Pavić.

Iz nikšićkog kluba saopšteno je da je pod znakom pitanja nastup Nemanje Vranješa i Nikole Koraća.

Utakmica će početi u 17 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније