Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 02. 2016. 22:56 >> 22:40

FENOMENALNI PRINTEZIS

Olimpijakos srušio Himki, Laboral iznenadio Real

Olimpijakos se savladao Himki u Pireju 89:77 i prekinuo crnu seriju od tri poraza, dok je Laboral u španskom derbiju bio bolji od Reala u gostima 77:68, epilog je posljednja dva meča šestog kola Top 16 faze Evrolige.

Himki je vodio sve do kraja treće četvrtine, kada su domaći preokrenuli rezultat i prednost više nijesu do samog kraja 86:75.

Printezis je nosio Olimpijakos sa 30 poena, Heket je dodao 14, baš kao i Spanulis. Sa druge strane, Rajs je postigao 14, a Ogastin 13.

U Madridu, gosti su od završnice prve četvrtine preuzeli konce igre, a u trećem kvartalu su imali i 15 poena prednosti (56:41).

Real se dje prišao na minus 1 64:63, ali nije mogao više od toga. Gosti su odigrali sjajno u finišu i zasluženo slavili.

Kozer je bio najbolji u pobjedničkom sastavu sa 15 poena, Jaka Blažič je ubacio 13, dok je Davis Bertans stigao do 11 poena.

Serhio Rodrigez je bio najbolji u Real Madridu sa 18 poena, Ernangomez je postigao 13.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније