Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

07. 02. 2016. 20:18 >> 21:17

ODATA POČAST DOZETU

Ubjedljiva pobjeda Zvezde u Laktašima

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su danas u gostima Igokeu sa 74:54 (19:7, 16:23, 23:14, 16:10), u 23. kolu Jadranske lige i tako zadržali drugo mjesto na tabeli.

Zvezda sada ima 17 pobjeda, jednu više od Cedevite, koja kasnije danas igra u gostima protiv Olimpije. Igokea je ostala na devet pobjeda i nalazi se na osmom mjestu tabele.

Beogradski i zagrebački tim se bore za drugo mjesto tabele, ali Cedevita ima bolji učinak u međusobnim susretima.

Najefikasniji u pobjedničkom timu večeras bio je Marko Simonović sa 17 poena, dok je Kvinsi Miler postigao 14. Kapiten Branko Lazić dao je 10 poena i njih trojica su bili jedini igrači sa dvocifrenim učinkom.

Igokeu su predvodili Kristofer Buker i Danilo Šibalić sa po 11 poena.

Prije utakmice odata je počast nekadašnjem košarkašu Igokee i Crvene zvezde Milanu Dozetu, čiji je dres podignut pod svodove dvorane u Laktašima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније