Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 05. 2013. 08:55   >>  08:57

NBA PLEJ OF

Memfis i Indijana poveli 2:1

Memfis i Indijana iskoristili su prednost domaćeg terena u trećim utakmicama polufinalima konferencija i poveli 2:1 u seriji protiv Njujorka i Oklahome.

Memfis je nastavio seriju pobjeda na svom terenu u plej ofu.  Utakmica je bila izjednačena ali ne i atraktivan, baš po ukusu Grizlisa. U igri sa puno kontakta igrači Memfisa se najbolje snalaze.

Pobjedu domaćima donio je Španac Mark Gasol, koji je 16 od svojih 20 poena ubacio u nastavku. Tander je predvodio Kevin Durent sa 25 poena, 11 skokova i 5 asistencija, ali je postigao samo dva poena u posljednjoj četvrtini.

Ako dobiju i naredni meč na svom parketu, Memfis će biti blizu konferencijskog finala, što bi bio njihov najveći uspjeh u istoriji.

 

Indijana je odličnom odbranom stigla do prednosti, zatvorili su šuteve Niksa, koji su ubacili samo 35 odsto šuteva i postigli samo tri trojke. Pejsersi su nametnuli svoj ritam, imali su 13 skokova više, spriječili kontre gostiju, koji su postigli samo 71 poena.

Najboji igrač Njujorčana Karmelo Entoni je priznao da nijesu zaslužili pobjedu, jer, kako je kazao, "niko ne pobjeđuje u plej ofu tako što postigne 71 poen".

Najbolji strijelac lige je ubacio 21 poen, jedini dvocifren u svojoj ekipi. U ekipi Indijane najbolji je bio Hibert sa 24 poena i 12 skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније