Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

12. 03. 2016. 15:24   >>  15:07

UOČI PODGORICE

Milojević: Biće teško, mnogo povreda

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da će njegovim košarkašima biti izuzetno teško protiv Budućnosti, ali da će ekipa učiniti sve da pobijedi crnogorski klub.

"Imamo puno problema sa povredama. Pored izostanaka Ognjena Jaramaza, Alfe Kabe i Aleksandra Aranitovića, nadovezala se i povreda Radovana Đokovića pa tokom nedjelje nijesmo mogli ni da treniramo pet na pet. Šta je tu je, nosimo se sa situacijom kako umijemo", rekao je Milojević za klupski sajt.

Mega će polufinalnu seriju ABA lige početi u ponedjeljak na gostovanju Budućnosti.

"Želimo da damo sve od sebe, da pokušamo da iznenadimo Budućnost u Podgorici i dođemo do pobjede", kazao je Milojević.

Kapiten Rade Zagorac je rekao da se nada će ekipa reagovati na pravi način.

"Atmosfera je prodrmana još jednom teškom povredom. Ekipa će pokušati da pronađe dodatnu reakciju, ali će biti mnogo teško sa ovoliko izostanaka i iz tog razloga je izuzetno bitno da pružimo svoj maksimum u ovom trenutku. Na nama je da budemo koncentrisani od samog početka, da uz agresivnu igru u odbrani i pametna rješenja u napadu pokušamo da nadomjestimo izostanke i dođemo do velike pobjede", rekao je Zagorac.

Utakmica u Podgorici igraće se u ponedjeljak od 20.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније