Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 02. 2013. 17:38   >>  17:41

POVREDA

Gasola čeka duža pauza

Lejkersi ne mogu bez problema. Poslije nekoliko pobjeda, dogodio im se novi peh - povreda Pau Gasola, koga, po svemu sudeći, čeka duža pauza. Španski centar je pao u svom reketu poslije duela sa Brukom Lopezom iz Bruklina, i uhvatio se za stopalo.

„Pokušao sam da skočim i blokiram Lopeza i čim sam se odrazio osjetio sam da je nešto "puklo" u stopalu. Nijesam poslije mogao da ustanem. Nikad nijesam osjetio takav bol“, opisao je Gasol taj trenutak.

Tačnu dijagnozu centar Lejkersa saznaće u toku dana poslije snimaka magnetnom rezonancom.
„I ranije sam bio povrijeđen, nije to nikad prijatno, ali ovo sada je nešto drugo. Nijesam siguran koliko ću biti van igre“ 

Gasol je ove sezone već propustio 13 utakmica zbog problema sa koljenima. U međuvremenu je izgubio mjesto startera koje je zauzeo Erl Klark. 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније