Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 04. 2016. 09:29   >>  09:48

TRENER MINESOTE

"Računamo na Pekovića naredne sezone"

Nikola Peković ove sezone odigrao je samo 12 utakmica za Minesotu, ali trener Timbervulvsa Sem Mičel i dalje vjeruje u oporavak crnogorskog centra.

U posljednje dvije godine Peković je u konstantnim problemima sa povredama. Dugoročno odsustvo prošle godine nakon operacije lista uslovilo je i dugotrajan proces treninga. Bjelopoljac je igrao u januaru i februaru, potom je stigao problem sa člankom i koljenom.

"Šteta što nam se to dešava, a posebno mi je žao zbog Nikole jer je važan igrač za nas, jedan od najboljih centara današnjice. Svakako računamo na njega naredne sezone. Zaslužio je da konačno odigra punu sezonu, što bi našim mladim zvijezdama bila sjajna podrška u borbi za plej-of. Tu šansu je zaslužio", kazao je Mičel.

Ove sezone Peković je odigrao samo tri utakmice od starta, a postizao je 4,5 poena i 2,8 skokova po utakmici. Sezonu prije toga upisao je samo 29 utakmica za Minesotu. Na ljeto 2013. godine naš centar potpisao je petogodišnji ugovor sa Minesotom vrijedan 16 miliona dolara. Visina ugovora, uz zdravstveni bilten, čine da je bilo kakva varijanta trejda neizvodljiva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније