Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 05. 2013. 17:40 >> 17:40

ODLUKA VLASNIKA

Kingsi ostaju u Sakramentu

NBA franšiza Kings ostaje u Sakramentu, prenose američki mediji. Vlasnici tima braća Maluf odbili su da franšizu prodaju Sijetlu pa ćemo tako i naredne sezone gledati Kingse u Sakramentu.

 

Ovaj tim i te kako je ostao u lijepom sjećanju ljubiteljima košarke sa ovih prostora iz doba kada su dres te ekipe nosili Vlade Divac i Predrag Stojaković.

Ubjedljivom većinom glasova (22:8) vlasnici su odbili predlog da se proda 65 odsto vlasništva franšize u vrijednosti od 625 miliona dolara. Tako će grad Sijetl morati još da sačeka na eventualni povratak u najjaču ligu svijeta.

Ipak, postoji opcija da dio vlasništva braće Maluf bude prodato nekadašnjem NBA asu Kevinu Džonsonu, bivšem igraču Finiks Sansa, sada gradonačelniku Sakramenta. Prvi čovjek grada u Kaliforniji najavio je čak i građenje nove dvorane, umjesto dosadašnje „Arko arene“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније