Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 05. 2013. 09:53   >>  10:25

NBA

VIDEO: Sparsi u finalu Zapada

Košarkaši San Antonija savladali su Golden Stejt u gostima sa 94:82 i sa 4-2 u pobjedama plasirali se u finale plej-ofa zapadne konferencije.

Na Istoku je Njujork na svom parketu dobio Indijanu 85:75 i smanjio je prednost Pejsersa na 3-2 u pobjedama.

U finale konferencija već su se plasirali Majami Hit i Memfis Grizlis.

Tim Dankan predvodio je Sparse sa 19 poena, Lenard sa 16 poena, Tijago Spliter ubacio je 14, Toni Parker 13 i Deni Grin 11 poena. 

Domaće je predvodio Stefan Kari sa 22 poena, Džeret Džek ubacio je 15 poena, a Karl Lendri 11. 

Njujork je ostao "živ" zahvaljujući Karmelu Entoniju, koji je Indijani ubacio 28 poena, uz 6 skokova. Podršku su mu pružili Kopland i u ovoj seriji loši Džej-Ar Smit sa 13 poena i Felton sa 12. 

Pol Džordž imao je 23 poena (7-18 iz igre) i po 6 skokova i asistencija za Pejserse, Dejvid Vest zabeležio je 17 poena i 10 skokova, a Ogastin je dao 12 poena. 

Šesti meč između Pejsersa i Niksa igra se u subotu u Indijani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније