Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

01. 05. 2016. 09:44 >> 09:29

NBA PLEJ-OF

Sparsi "pregazili" Oklahomu na startu serije

Košarkaši San Antonija savladali su Oklahomu sa 124:92 i tako došli do vođstva sa 1:0 u drugoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

San Antonio je do pobjede predvodio Lamarkus Oldridž sa 38 poena, dok je 25 ubacio Kavaj Lenard, a 18 Deni Grin.

Koliko su Sparsi bili dominatni, najbolje ilustruje podatak da su Oldridž i Lenard u prvom poluvremenu zajedno ubacili 45 poena, dok je čitav tim Oklahome postigao 40 koševa za poluvrijeme.

Kod Tandera, najefikasniji je bio Serž Ibaka sa 19 poena, 16 je dodao Kevin Durent, dok je 14 upisao Vestbruk, ali su se dvojica najboljih košarkaša Oklahome mučila da pronađu šut tokom čitave utakmice (11-34).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније