Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 05. 2013. 20:06 >> 21:20

ERSTE SUPER LIGA

Budućnost ponovo šampion

Košarkaši Budućnosti odbranili su titulu prvaka Crne Gore. Budućnost je večeras u Podgorici, u trećem meču finala plej-ofa, savladala nikšićku Sutjesku 67:51 (21:13, 18:13, 13:5 i 15:20) i sa 3:0 u pobjedama osvojila trofej.

To je podgoričkom timu sedma uzastopna, ukupno deseta titula prvaka.

Budućnost je, osim posljednjih sedam titula prvaka Crne Gore, tri puta uzastopno bila šampion tadašnje SR Jugoslavije 1999, 2000. i 2001. godine.

Trener pobjedničkog tima Igor Jovović zahvalio se i uputio čestitke igračima na trudu i prikazanoj igri, kao i bivšem treneru Dejanu Radonjiću od kojeg je preuzeo kormilo.

"Teška sezona na tri fronta, ali jako uspješna. Osvojili smo trofej i u ekipi iz Nikšića imali smo ozbiljnog protivnika. Zadovoljan sam, momci su pokazali karakter, odigrali su dobro i zasluženo trijumfovali", kazao je Jovović

Trener Sutjeske Dušan Dubljević kazali su da je ovogodišnje finale billo najzanimljivije do sada u Crnoj Gori.

"Najzanimljivije finale, tri ozbiljne utakmice. Očekivali smo da u Nikišu produžimo seriju. Odigrali smo dobro. Zadovoljan sam ukupno sezonom", kazao je Dubljević.

Šampionski trofej kapitenu Budućnosti Marku Popoviću uručio je predsjednik Izvršnog odbora Veselin Barović.

(MINA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније