Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 05. 2013. 09:29 >> 09:39

NBA PLEJ OF

VIDEO: Pejsersi srušili Nikse

U noći između subote i nedjelje odigrana je jedna utakmica polufinala istočne konferencije plej-ofa NBA lige u kojoj su Indijana „Pejsersi“ pobijedili Nju Jork „Nikse“ i tako se plasirali u finale gdje će igrati protiv šampiona Majami „Hita“.

Indijana „Pejsersi“ slavili su nad Njujork „Niksima“ sa 106:99 za 4-2 u seriji.

U pobjedi „Pejsersa“ istakli su se Roj Hibet sa 21 poenom, 12 skokova i 5 blokada, Stivenson je postigao 25 poena uz 10 skokova, Pol Džordž je upisao 23 poena uz 5 skokova , dok je Dejvid Vest dodao 17 poena, i imao 5 skokova.

Kod „Niksa“ najbolji je bio Karmelo Entoni sa 39 poena i 7 skokova, Šamper je ubacio 19 poena, dok je Džej Ar Smit dodao 15 poena u 10 skokova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније