Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

24. 05. 2016. 16:15 >> 15:59

ŽELE PROMJENE U ABA LIGI

Savezi u regionu uz FIBA

Košarkaški savezi iz regiona potvrdili su danas zajedničku podršku Fibi i naveli da je potrebna promjena organizacije Jadranske lige.

U zajedničkom saopštenju košarkaških saveza Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije navodi se da je Fiba podržana "u borbi za očuvanje interesa evropske košarke", kao i postojanje takmičenja zasnovanog na sportskim kriterijumima.

Na sastanku u Beogradu je dogovoreno da se u pregovorima sa Fiba obezbijedi prohodnost klubova iz nacionalnih prvenstava i regionalne lige ka evropskim takmičenjima.

Kada je riječ o regionalnom takmičenju, savezi su za nju, ali da se ona organizuje uz poštovanje kalendara takmičenja nacionalnih prvenstava.

Tako]e, saopšteno je da bi vlasnička struktura lige trebalo da bude uređena po ugledu na Fibinu Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније