Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

12. 08. 2016. 20:32 >> 20:12

VJERAN KAVSIMA

Džejms postao najplaćeniji NBA igrač

Lebron Džejms potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa Klivlend Kavalirsima, vrijedan 100 miliona dolara, i tako prvi put u karijeri postao je najplaćeniji igrač u NBA ligi.

Nakon odlaska Kobija Brajanta u penziju najplaćeniji igrač NBA lige postao je Majk Konli koji je potpisao petogodišnji ugovor sa Memfisom koji godišnje vrijedi 26.5 miliona dolara, ali će to nadmašiti Lebron koji će ove godine zaraditi 31 milion, a potom će ta suma u naredne dvije godine samo rasti.

Već u narednoj će od Klivlenda na ime ugovora dobiti 33 miliona dolara što će, ukoliko ga neko u međuvremenu ne pretekne, biti najveća plata u istoriji NBA lige, a potom i 35 miliona u posljednjoj godini ugovora.

"Potpisao sam novi ugovor sa Klivlend Kavalirsima, klubom iz mog rodnog grada. Ne mogu biti uzbuđeniji zbog prilike da branim naslov. Svi znamo da je prošla sezona bila čarobna, inspirativna, nevjerojatna. Jedva čekam da se ponovno okupimo i krenemo s pripremama za novu sezonu", rekao je Džejms, koji će krajem decembra napuniti 32 godine

Takođe "Kralj" je poručio upravi da produži ugovor sa Džej-Arom Smitom.

Džejms je u Klivlendu proveo prvih sedam godina u NBA ligi, potom se preselio u Majami, da bi se u klub iz Ohaja vratio 2014.

Osvojio je tri prstena (2012, 2013 sa Majamijem i prošle sezone sa Klivlendom) i sva tri puta bio je MVP finalne serije, a još četiri puta gubio je u finalu, po dva puta sa Hitom i Kavsima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније