Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V. [ Mina ]

28. 09. 2016. 15:40 >> 15:20
1

ŠĆEPO NAJAVLJUJE

Idemo na pobjedu u Zagrebu

Budućnost Voli je veliki klub i ima obavezu da u bilo kojem sastavu i protiv bilo koga da igra ide na pobjedu, kazao je trener podgoričkog tima Vlado Šćepanović.

 

Budućnost Voli igraće sjutra u Zagrebu, na startu nove sezone ABA lige, protiv Cedevite.

Šćepanović je kazao da Cedevita ima respektabilan tim, navodeći da je trener zagrebačkog tima Veljko Mršić saopštio da je to najkvalietniji sastav u istoriji kluba.

"Cedevita ima najveće ambicije ove sezone, a to je i potvrdila u pripremnim mečevima. Budućnost je veliki klub, bila je i biće, sa bilo kojim sastavom da ide igraće na pobjedu. Koliko je to realno, bez tri povrijeđena igrača, veliko je pitanje. Nedostaju nam Suad Šehović, Džej Ar Rejnolds i Nemanja Gordić, koji su planirani za prvu postavu, ili da budu među prvih šest osnovnih igrača", rekao je Šćepanović na konferenciji za novinare.

On je kazao da će šansu dobiti mlađi igrači, kao i da će se u sastavu nađi njih šestorica mlađih od 20 godina.

"Budućnost je spoj mladosti i iskustva. Daćemo sve od sebe da odigramo što bolje. Uvijek idemo na pobjedu, tako će biti i ovog puta. Predaje sigurno nema. Rejnolds će biti u sastavu, ali 99 odsto neće moći da pomogne. Šehović je počeo da radi sa loptom i od ponedjeljka će početi da trenira sa ekipom. Gordić još tri nedjelje neće moći, dok će Petar Popović biti u sastavu u Zagrebu", rekao je Šćepanović.

Prema riječima Seada Šehovića, Cedevita je napravila kvalitetan tim, kombinaciju vrhunskih stranaca i kvalitetnih domaćih igrača.

"Ima najveće ambicije u ligi. Pripremali smo se i mi, napravili smo dobru ekipu, ali su nas omele povrede i nijesmo kompletni. Naša je obaveza da odemo u Zagreb i damo 100 odsto, ukoliko se ukaže prilika iznenadimo rivala", rekao je Šehović.

Budućnost i Cedevita odigrali su u pripremnom periodu dva meča i oba su pripala hrvatskom timu.

Cedevita je u finalu memorajala Mirza Delibašić u Sarajevu slavila 89:66, dok je u Zadru bilo 78:68.

Prošle sezone Budućnost je slavila u oba međusobna duela u ABA ligi.

Podgorički tim pred svojim navijačima pobijedio je 76:66, a u Zagrebu 81:57.

Duel u Zagrebu počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније