Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V. [ Bar info ]

26. 10. 2016. 10:01 >> 09:40

FIBINA LŠ

Mornar u gostima protiv Tenerifa

Nakon premijernog trijumfa u FIBA Ligi šampiona, te poraza u crnogorskom derbiju ABA lige, košarkaši Mornara večeras će igrati protiv Tenerifa u drugom kolu trećeg po jačini evropskog kupa.

 

Barani znaju da ih ne očekuje ni malo lak meč, a uloga favorita, sa puno razloga prepuštena je domaćinu.

 Najvažnije je sačuvati ekipu pred velika iskušenja koja tim Đorđija Pavićevića očekuju u narednom periodu.

Upravo zbog te činjenice, u meču sa predstavnikom Španije, šansu bi mogli da dobiju odmorniji igrači.

„Bilo bi sada iluzorno govoriti o nekom velikom rezultatu u Španiji, jer je ekipa Tenerifa svakako kvalitetniji rival. I jedan od prvih favorita u našoj grupi. Neće nam biti lako, jer se i ekipa malo istrošila zahvaljujući napornom ritmu od početka sezone. Ovaj meč biće prava prilika da šansu ukažemo i nekim igračima iz drugog plana, da vidimo koliko su njihovi realni dometi. To ne znači da smo se i prije početka meča predali. Naprotiv, želja nam je da nakon startnog trijumfa ostavimo još jedan dobar utisak. I mislim da ćemo uspjeti u tome“, rekao je trener Mornara Đorđije Pavićević.

Utakmica u Španiji igra se od 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније