Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

02. 11. 2016. 21:01 >> 21:01

TULSON SE RASPUCAO

Poraz Budućnosti u Sankt Peterburgu

Košarkaši Budućnost Volija poraženi su u trećem kolu Eurokupa od Zenita u Sankt Peterburgu 84:79 (25:16, 19:17, 28:22, 14:22).

To je treći poraz "plavih" u evropskom takmičenju, nakon Mursije i Unikahe.

Najzaslužniji za pobjedu domaćih bio je Rajan Tulson koji je meč završio sa 34 poena (8 trojki).

Zenit je tokom cijelog meča imao vođstvo. Nakon prvih deset minuta ruski predstavnik vodio je devet poena razlike (25:16), dok je na startu druge četvrtine prednost bila dvocifrena, ali Budućnost nije dozvolila rivalu da se odlijepi.

U trećoj dionici tim Vlada Šćepanovića je prišao na 'minus 1' (45:44) i bio ravnoravan protvnik, ali pred odlučujuću četvrtinu Zenit je opet napravio dvocifrenu prednost (70:57).

"Plavi" su u posljednjih 10 minuta uspjeli da priđu na pet poena razlike, ali snage za preokret nijesu imali.

Najbolji u našem timu bio je Markus Vilijams koji je imao 27 poena i šest asistencija, a Šon Džejms i Boris Savović su ubacili po 11.

Pored Tulsona, u ekipi Zenita istakao se Stefan Marković koji je postigao 14 poena i upisao 12 asistencija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније