Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: I. P. ]

04. 11. 2016. 14:17 >> 15:04

KSCG I IDEA

Lopte za buduće asove iz Bara i Ulcinja

Košarkaški karavan "Lopte za buduće asove", koji organizuju Košarkaški savez Crne Gore (KSCG) i IDEA, posjetio je Bar. Karavan je okupio više od 260 mladih talenata iz deset barskih i ulcinjskih klubova IDEA Lige mladih, koji su se nadmetali u mini štafeti, slobodnom bacanju i pucanju trojki.

Najbolje rezultate pred publikom u sportskom centru Topolica pokazali su mlađi pioniri KK Mediteran, pioniri KK Antivari i kadeti i juniori KK Mornar.

IDEA i KSCG su, kao i prethodnih puta, pobjednike nagradili novim košarkaškim loptama, poklon vaučerima i paketima K plus proizvode.

"IDEA je ponosni sponzor KSCG i na ovaj način zajedno promovišemo zdrave stilove života i mlade sportiste. Nakon takmičenja u Baru, naš karavan se polako bliži kraju, ali obećavamo da ćemo nastaviti da podržavamo buduće košarkaške asove, jer su pokazali zavidan talenat zbog čega smo jako srećni i ponosni", poručuju iz IDEE.

Karavan "Lopte za buduće asove" krenuo je početkom oktobra, od kada je posjetio Herceg Novi, Budvu, Pljevlja, Bijelo Polje i Nikšić.

"U sklopu pretposljednje akcije u ovom ciklusu, moramo izraziti zadovoljstvo odzivom i aktivnim učešćem djece u svim takmičenjima. Bar je prepoznat sportski centar iz kojeg su potekli mnogi košarkaški asovi i nadamo se da će njihovim stopama krenuti i mladi talenti koji su se odazvali današnjoj akciji", saopšteno je iz KSCG.

Karavan se završava 11. novembra. Njegova posljednja stanica biće Podgorica, gdje će okupiti lokalne timove IDEA Lige mladih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније