Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V. [ Beta ]

28. 11. 2016. 10:03   >>  10:19

NBA LIGA

Vučević ljut na trenera

Košarkaši Dalasa zabilježili su desetu pobjedu u NBA ligi, pošto su u noći izmedju nedelje i ponedeljka savladali Nju Orleans sa 91:81, dok je Orlando izgubio na svom parketu od Milvokija uprkos odličnoj igri Nikole Vučevića, koji je prvi put ove sezone meč počeo s klupe za rezerve.

 

Harison Barns je predvodio Dalas sa 23 poena, a slijedio ga je Vesli Metjuz sa 21. Najefikasniji u Nju Orleansu bio je Entoni Dejvis sa 36 poena.

Los Anđeles Klipersi su poraženi tek treći put u sezoni, pošto su izgubili sa 91:70 od Indijane, uz odličnu timsku igru pobjedničke ekipe.

Najefikasniji su bili Glen Robinson i Majls Tarner sa po 17 poena, Al Džeferson je postigao 16, Rodni Stakli 12, a Tadeus Jang 11. Kliperse je sa 16 predvodio Blejk Grifin.

Hjuston je kao gost pobijedio Portland sa 130:114, uz 38 poena i deset asistencija Džejmsa Hardena, dok su Los Anđeles Lejkersi na svom terenu savladali Atlantu sa 109:94.

Milvoki je u gostima pobijedio Orlando sa 104:96, predvođen Džonom Hensonom sa 20 poena i Janisom Atentokumpom koji je ubacio 19 poena uz devet skokova.

U redovima Orlanda naš Nikola Vučević koji meč nije počeo u startnoj petorci, za 29 minuta ubacio je 17 poena uz 16 skokova i tri asistencije.

 

Naš najbolji igrač nije bio zadovoljan odlukom stručnog štaba da meč počne s klupe.

“Očito je da nisam srećan odlukom koju su napravili. Mislim da ne postoji dobar razlog da budem na klupi. Sve što mogu da uradim je da kontrolišem ono što mogu, da igram najbolkje što mogu, pomognem timu i ostanem profesionalac”, bio je ljut Vučević, koji je počeo 284 od 289 utakmica za Orlando, uključujući i 16 ove sezone.

Najefikasniji je bio Evan Furnije s 27 poena, dok je Aron Gordon meč završio bez poena uz čak 12 promašenih šuteva.

Sakramento je kao gost bio bolji od Bruklina sa 122:105, uz odličnu igru Demarkusa Kazinsa, koji je postigao 37 poena i imao 11 skokova.

Košarkaši Denvera pobijedili su Feniks sa 120:114, uz dobru igru srpskog reprezentativca Nikole Jokića.

Jokić je za 31 minut u igri postigao 13 poena i imao 11 skokova. Najefikasniji u Denveru bio je Vilson Čendler sa 25 poena, dok je u poraženom timu to bio Erik Bledso sa 35.

Klivlend je kao gost bio bolji od Filadelfije sa 112:108, uz odličnu igru Kajrija Irvinga, koji je postigao 39 poena. Lebron Džejms je dodao 26, a Kevin Lav 25.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније