Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

29. 11. 2016. 09:42   >>  09:20 7

VUČEVIĆ UVJEREN

Možemo u drugu fazu Eurobasketa

Centar reprezentacije Crne Gore Nikola Vučević smatra da su Španija i Hrvatska favoriti u našoj grupi na Evropskom prvenstvu, ali dodaje da vjeruje u plasman u drugu fazu.

 

Pored pomenute dvije selekcije rivali Crnoj Gori na kontinentalnom šampionatu biće i Mađarska, Rumunija i Češka, a četiri najbolje ekipe plasiraće se u sljedeću rundu.

“Španija i Hrvatska su favoriti u našoj grupi, a mi ostali ćemo se boriti za još dva mjesta koja vode u završnu fazu. Rano je za ozbiljne analize i predviđanja, ali uz nastavak dobrog rada sa Bošom i saznanje da smo iskusniji, imamo šanse da konačno napravimo taj korak koji ranije nismo uspijevali, a to je plasman u drugu fazu Eurobasketa”, rekao je Vučević za “Večernje novosti“.

Naš as sa velikim poštovanjem je govorio o nekadašnjem treneru Budućnosti, a sada uspješnom strategu Crvene zvezde Dejanu Radonjiću.

“Dejo je veliki radnik, zna da izvuče maksimum iz igrača i da mu podigne samopouzdanje. Voli da pruži šansu mladima. Tako je i meni, i to kada mnogi u Crnoj Gori nisu vjerovali u mene. Drago mi je da napravio veliki uspjeh sa Zvezdom, što je samo još jedan dokaz njegovih trenerskih kvaliteta. U teškim uslovima u odnosu na ostatak Evrope, uspio je da Zvezdu podigne na visok nivo”. 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније