Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: S.V. [ Beta ]

29. 11. 2016. 17:50 >> 17:28

NASLIJEDIO MUTALOVIĆA

Neven Plantak novi trener Zadra

Košarkaški klub Zadar će do kraja sezone sa klupe predvoditi Neven Plantak, saopštio je danas taj hrvatski klub.

"Drago mi je da sam dobio priliku da vodim Zadar. Situacija nije laka, ali ćemo nastojati da podignemo formu i da bilježimo bolje rezultate", rekao je Plantak.

Plantak je zamijenio Ante Mutalovića, koji je nakon loših rezultata Zadra podnio ostavku.

"Tačno stanje ekipe moći ću da utvrdim tek kada vidim reakciju igrača na treninzima. Nema puno vremena za analize, jer nas već u petak očekuje neugodan meč sa ekipom Karpoš Sokoli. Oni su u posljednja tri kola ABA lige igrali s tri najbolja tima u ligi, pobijedili su Budućnost i Cedevitu, a izgubili samo od Crvene Zvezde. Biće teško, ali na nama je da pružimo svoj maksimum i pokušamo da pobijedimo", rekao je Plantak.

Novi trener Zadra je do prije nekoliko nedjelja vodio Trepču iz Mitrovice, a prije toga je bio na klupi zadarskih klubova Borik-Puntamike i Jazina, hrvatskog prvoligaša Slavonskog Broda, bosansko-hercegovačkih prvoligaša Posušja i Širokog, kao slovačkih klubova Komarna i Handlove.

Zadar poslije 11 odigranih utakmica u regionalnom takmičenju ima skor od četiri pobjede i sedam poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније