Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V. [ Mina ]

02. 12. 2016. 14:41 >> 14:19

ZUROS PORUČIO

Protiv MZT-a pružiti maksimum

Budućnost Voli ukoliko želi pobjedu u Skoplju mora pružiti maksimum i odigrati maksimalno koncentrisano svih 40 minuta, kazao je trener podgoričkih košarkaša Ilijas Zuros.

 

MZT Skoplje i Budućnost Voli odigraće u nedjelju utakmicu 12. kola ABA lige.

Zuros je kazao da su povrede igrača znatno otežali pripremu za duel sa MZT Skopljem.

"Željeli smo da ove sedmice da radimo naporno i primjenimo neke stvari novog štaba, ali smo imali mnogo problema sa povredama. Imali smo igrače koji nijesu trenirali. Vidjećemo koliko će igrača biti spremno i koji će moći da igraju u Skoplju", kazao je Zuros na konferenciji za novinare.

On je istakao da je rival Budućnost Volija, kvalitetan tim, sa dobrim pojedincima i novim trenerom.

"Njegovim dolaskom promijenili su mnogo toga, vidi se na terenu njegova filozofije igre. Moramo biti koncentrisani i odigrati snažno ukoliko želimo da dobijemo meč. Problem predstavljaju povrede više igrača, kao i hladna dvorana", kazao je Zuros.

On nije želio da saopšti imena povrijeđenih igrača, navodeći da se više njih žali na povrede.

Prema riječima reprezentativnog beka Petra Popovića, sedmicu bez Eurokupa iskoristili su da sa novim trenerom radeo na nekim detaljima u odbrani i napadu.

"MZT je promijenio trenera, traži svoj ritam i probaće da odigra najbolje što može i ostvare pobjedu. Na nama je da od početka utakmice nametnemo svoj ritam, da ne uđemo u trku sa njima, već da dobrim pristupom dođemo do pobjede", kazao je Popović.

Budućnost je u dosadašnjem dijelu šampionata ostvarila deset pobjeda i poraz

Makedonski prvak poslije 11 kola ima skor od tri pobjede i osam poraza.

Prošle sezone podgorički tim dobio je oba međusobna duela.

U Podgorici slavio je 66:55, dok je u Skoplju trijumfovao rezultatom 72:68.

Nedjelni duel u Skoplju počeće u 17 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније