Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: S.V. [ radiotivat, rtcg ]

24. 12. 2016. 22:33 >> 22:13

ERSTE LIGA

Teodo u seriji, Ibar slavio u Danilovgradu

Košarkaši Teoda savladali su bjelopojsko Jedinstvo sa 89:68, upisali sedmu vezanu pobjedu i zadržali čelnu poziciju na tabeli Erste lige nakon 12. kola.

Gosti su dobro odigrali prvo poluvrijeme koje su riješili u svoju korist 40:38. U nastavku dominacija Tivćana koji su fizički mnogo spremniji i zaslužena pobjeda, doduše ubjedljivija nego što su gosti zaslužili po prikazanoj igri.

Dvocifren učinak kod Tivcana imali su Đurišić i Marojevic po 14, Sajin 13, Popović i Kusovac po 12 i Stanojevic 11 koševa.

Kod gostiju Drašković je postigao 21 koš, od toga u prvom poluvremenu čak 16.

Meč je započet je minutom ćutanja, kojim je odata pošta preminulom Mišu Bakiću iz Bijelog Polja, a sav prihod od utakmice namijenjen je liječenju male Anđele Petrović iz Kotora.

Ovu godinu Teodo završava u utorak gostovanjem rozajskom Ibru.

A Rožajci su na krilima Eldina Huremovića, koji je upisao dabl-dabl (28 poena i 11 skokova), slavili na gostovanju Danilovgradu (81:64). Lovćen je bio bolji od Ulcinja 74:59, dok je Studentski centar savladao Primorje u gostima 84:68.

Rezultati 12. kola

Teodo - Jedinstvo 89:68, Danilovgrad - Ibar 64:81, Lovćen - Ulcinj 74:59, Primorje - Studentski centar 68:84.

Slobodna je bila Sutjeska

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније