Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

05. 01. 2017. 09:13 >> 08:50

AEK IZ LARNAKE

Dašić konačno našao novi klub

Crnogorski košarkaš Vladimir Dašić “skućio” se nakon više od godinu i po dana bez profesionalnog angažmana. Naime, 28-godišnji reprezentativac naše zemlje potpisao je do kraja sezone ugovor sa ekipom AEK-a iz Larnake.

 

Dašić je sa kiparskim klubom dogovorio saradnju na četiri, odnosno pet mjeseci, u zavisnosti od dostignuća tima, koji se trenutno nalazi na drugom mjestu na tabeli.

”AEK ove sezone ‘juri’ duplu krunu i na Kipar stižem sa namjerom da mu pomognem da u tome uspije”, kazao je 208 centimetara visoki krilni centar za portal Košarka.me.

Međutim, bivši košarkaš Budućnosti i Real Madrida ne skriva svoj primarni cilj.

”Nije tajna da želim na Eurobasket. Za mnoge je moj potpis sa AEK-om iznenađenje, ali sve je to dio mog cilja da dobrim igrama zaslužim poziv selektora Tanjevića na pripreme reprezentacije, a potom se izborim za mjesto u ekipi koja će se takmičiti sa najjačim selekcijama Starog kontinenta. U trenažnom sam procesu od početka šampionata, trenirao sam individualno i sa jednim crnogorskim prvoligašem i spreman sam da odmah dam svoj doprinos”, kazao je Dašić.

Iako je tokom cijele protekle sezone bio bez kluba, Dašić je dobio Tanjevićev poziv za kvalifikacije, na kojima je našem državnom timu pomogao da se domogne Eurobasketa sa prosjekom od 9 poena i 5,7 skokova na šest odigranih mečeva.

Momak koji je u karijeri, osim crnogorskog šampiona i ”kraljevskog kluba”, nosio dresove italijanske Lotomatike, turskog Bešiktaša, srpskog Metalca i slovanačke Olimpije, za AEK bi mogao da debituje na Božić, 7. januara, u derbiju koja protiv lidera Keravnosa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније