Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavila R.B. ]

12. 01. 2017. 22:50 >> 22:34
12

EUROLIGA

Zvezda srušila i Fenerbahče

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su večeras u Beogradu Fenerbahče sa 75:73 (23:23, 21:19, 17:17, 14:14), u utakmici 17. kola Evrolige i ostvarili četvrtu uzastopnu pobjedu.

Najefikasnji u ekipi Zvezde bio je Ognjen Kuzmić sa 21 poenom i osam skokova, a Čarls Dženkins postigao je 14 poena, od kojih i odlučujući koš za pobjedu. Marko Simonović dodao je 12. Crnogorski trener Dejan Radonjić je, sa 276 utakmica, postao rekorder na klupi "crveno-bijelih" prestigavši legendarnog Ranka Žeravicu. 

U ekipi Fenerbahčea, koju sa klupe predvodi srpski trener Željko Obradović, najefikasniji su bili Luiđi Datome i Ekpe Judo sa po 16 poena. Srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić postigli su 12, odnosno osam poena.

Zvezda sada ima devet pobjeda i osam poraza, a Fenerbahče 10 pobjeda i sedam poraza.

U 18. kolu Zvezda će u Tel Avivu igrati protiv Makabija a Fenerbahče će u Istanbulu dočekati Panatinaikos.

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније