Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: F.R. [ Beta/Mina ]

17. 01. 2017. 12:31   >>  12:08

NBA

Poraz Orlanda, Vučević 17 poena

Orlando, čiji je član crnogorski košarkaš Nikla Vučević, poražen je od Denvera 124:112, u jutros odigranom meču NBA lige.

                       

Vučević je meč počeo u startnoj petorci, a za 27 minuta ubacio je 17 poena, uz četiri skoka i dvije asistencije. Denver je do 15. trijumfa predvodio srpski košarkaš Nikola Jokić sa 30 poena i 11 skokova.

Košarkaši Golden Stejta deklasirali su Klivlend u reprizi prošlogodišnjeg finala NBA lige, pošto su pobijedili kod kuće sa 126:91.

Golden Stejt je dominirao od početka utakmice, koju je, pored nemoći gostiju, obilježila i veoma velika nervoza i tenzija na terenu.

Stefon Karije vodio svoju ekipu do pobjede sa 20 poena, od čega pet trojki, i 11 asistencija. Klej Tompson je postigao 26, a Kevin Durent 21 poen, dok je Drejmond Grin ostvario tripl-dabl sa 11 poena, 13 skokova i 11 asistencija.

Najbolji igrač Klivlenda Lebron Džejms postigao je 20 poena, uz osam pogodjenih šuteva iz igre iz 18 pokušaja, a imao je i osam skokova.

                       

Utakmicu je obilježio žestok duel i namjeran faul Grina nad Džejmsom u prvom poluvremenu, kada je košarkaš Golden Stejta laktom naletio na protivnika i oborio ga na parket.

Ekipa Atlante nastavila je seriju dobrih rezultata, pobjedom u gostima nad Njujorkom sa 108:107.

Atlantu je predvodio Denis Šreder sa 28 poena, uključujući i trojku za pobjedu, 22 sekunde prije kraja utakmice. Najefikasniji u Njujorku sa 30 je bio Karmelo Entoni.

Bredli Bil je postigao 25, a Džon Vol 24 poena, u 12. uzastopnoj pobjedi Vašingtona na domaćem terenu. Ta ekipa je sa 120:101 bila bolja od Portlanda.

                       

Džoel Embid je sa 22 poena, od čega 12 u poslednjoj dionici, vodio Filadelfiju do pobjede 113:104 nad Milvokijem, kome nisu pomogli ni raspoloženi Janis Adetokunpo i Džabari Parker.

Indijana je sa 98:95 pobijedila Nju Orleans, uz novu dobru igru Džefa Tiga, koji je vodio svoj tim do petog trijumfa u šest utakmica sa 16 poena, 10 asistencija i osam skokova.

Ajzea Tomas je u poslednjoj četvrtini postigao 17 od svojih 35 poena za pobjedu Bostona nad Šarlotom sa 108:98. Juta je sa 106:101 očekivano bila bolja od Feniksa, dok su Los Anšeles Klipersi sa 120:98 pobjedili Oklahomu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније