Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavio: B.V. ]

15. 02. 2017. 09:10 >> 09:00

NBA LIGA

Klivlend slavio protiv Minesote

Košarkaši Klivlenda pobijedili su Minesotu u gostima 116:108 u jutros odigranom meču.

 

Klivlend je do 37. pobjede u se zoni predvodio Lebron Džejms sa "dabl-dabl" učinkom od 25 poena i 14 asistencija, uz osam skokova, dok je Kajri Irving ubacio takođe 25 pooena, ali je upisao "samo" sedam asistencija i jednu uhvaćenu loptu.

Učinak Endrjua Viginsa od 41 poena nije pomogao Minesoti da izbjegne 34. poraz u sezoni. Njega je ispratio Karl-Entoni Tauns 26 poena, dok je Bjelica za 15 minuta na parketu postigao pet poena i šest asistencija.

U derbiju Kalifornije, Sakrametno je u uzbudljivom meču pobijedio Los Anđeles Lejkerse sa 97:96.

Sakramento je predvodio Demarkus Kazins sa 40 poena, 12 skokova i osam asistencija, dok su Ben Maklemor i Daren Kolins dodali po 13.

U ekipi LA Lejkersa istakao se Lu Vilijams sa 29 poena i pet asistencija, a ispratio ga je Džulijus Rendl sa 11, dok je Nik Jang postigao jedan manje.

Sakramentu je ovo 23. trijumf u sezoni, uz 32 poraza, dok LA Lejkersi imaju 19 pobjeda i 37 poraza.

Čikago je jedan ekipa koja je u noći između utorka i srijede trijumfovala na svom parketu, pošto su pobijedili Toronto sa 105:94.

Bulse je do trijumfa predvodio Dag Makdermot sa 20 poena i pet skokova, a Džimi Batler imao je "dabl-dabl" učinak od 19 poena i 12 asistencija.

Čikago sada ima 26 pobjeda i 29 poraza, dok Toronto s druge strane ima skor 32/23.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније