Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina [ Objavio: O.Z. ]

21. 02. 2017. 15:46 >> 15:21

NASTAVITI DOBRU SERIJU

Zuros: Olimpija kvalitetan tim

Olimpija je dobar tim sa kvalitetnim pojedincima, ali Budućnost Voli želi da nastavi seriju dobrih rezultata, kazao je trener podgoričkog tima Ilijas Zuros.

Budućnost Voli i Oljimija odigraće sjutra u Ljubljani utakmicu 23. kola ABA lige.

Zuros je kazao da ga brine što ekipa proteklu sedmicu nije trenirala kompletna i što je za četiri dana odigrala tri utakmice.

"Olimpija je dobar tim, sa kvalitetnim pojedincima. Ima dobru igru u reketu i van njega, dobre igrače za unutrašnju igru. Poteškoća je što ekipa izlazi iz sedmice u kojoj je odigrala tri meča za četiri dana", kazao je Zuros na konferenciji za novinare.

On je istakao da je ekipa izgubila ritam treninga, kao i da dva igrača nijesu bili u ekipi tokom turnira.

"Boris Savović je važan igrač za nas i on nije trenirao sa ekipom, kao i Markus Vilijams. Protekla sedmica nas je vratila nazad. Osvojili smo trofej, ali nijesmo trenirali kompletni. Ostale ekipe igrali su sa svim igračima, a mi zbog pravila to nijesmo mogli", rekao je Zuros.

On vjeruje da će ekipa biti koncentrisana i da će prevazići taj problem.

"Za ekipu je prva naredna utakmica najbitnija, a poslije nje naredni trening. Samo sa takvim pristupom možemo naprijed. Imamo devet pobjeda u posljednjih deset zvaničnih utakmica, bilo je perioda sa dobrom igrom", kazao je Zuros.

Prema riječima Nemanje Gordića, Budućnost u Ljubljani igra veoma važan meč u borbi za što bolje mjesto pred plej-of.

"U dobrom smo momentu, osvojili smo Kup Crne Gore.
Olimpija je takođe osvojila trofej, pobjedom protiv Krke, u dobrom raspoloženju nas dočekuje. Očekujemo dobru utakmicu, najvažnije da svi odigramo kao ekipa jer samo tako možemo pobijediti u Ljubljani. Olimpija ima kvalitet, a pred svojim navijačima igra dobro i teško je pobijediti", rekao je Gordić.

Podgorički tim prvi međusobni duel pred svojim navijačima dobio je 84:74.

Slavio je i u oba međusobna duela sezone - u Ljubljani je bilo 67:63, a u Podgorici 89:77.

U dosadašnjem dijelu takmičenja ostvario je 16 pobjeda i ima sedam više od Olimpije.

Duel u Ljubljani počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније