Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: S.V. [ Mina ]

22. 02. 2017. 19:22 >> 18:57

WABA LIGA

Beroe opet bolji od Budućnosti

Košarkašice Budućnost Bemaksa poražene su večeras u Staroj Zagori od bugarske ekipe Beroe 68:54 (24:14, 12:14, 16:16 i 16:10), u utakmici šestog kola WABA Super lige.

Bugarski tim slavio je i u Podgorici (65:56), a u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja zabilježio je četvrti trijumf.

Upisao je pobjede i protiv Crvene zvezde i Celja, a ima i dva poraza od Montane pred svojim navijačima i Crvene zvezde u Beogradu.

Crnogorski prvak, koji brani trofej, osim dva poraza od ekipe Beroe dva puta je dobio beogradski Partizan (65:58 i 71:53), a po jednom Triglav u Kranju 55:43 i sarajevski Plej of u Podgorici 83:60.

Bugarski tim do pobjede vodila je Kelkinda Zakeri sa 23 poena.

U podgoričkom timu, koji je u Staroj Zagori nastupio značajno oslabljen, najbolja je bila Božica Mujović sa 17 koševa.

Budućnost Bemaks će u narednom kolu, 2. marta, ugostiti Triglav.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније