Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me

23. 02. 2017. 09:56 >> 09:31

ODLASKOM IBAKE

Vučević dobio veću odgovornost

Nikola Vučević igra najbolju sezonu u NBA ligi kada je riječ o defanzivnim skokovima. Formu će morati da zadrži ili poboljša nakon odlaska Serža Ibake u Toronto.

 

Naturalizovani Španac je nedavno prešao u četvrtoplasirani tim Istoka, dok je na Floridu stigao Terens Ros.

“Biće mi teško, to je sigurno. Sa Seržom smo igrali dosta dobro u oba pravca. Sada sa četiri niža igrača, biću više u reketu, a u defanzivnom dijelu imaću mnogo veću odgovornost za kontrolu skoka”, kazao je Vučević.

On priznaje da će Orlando drugačije izgledati na parketu.

“Slično je bilo prethodnih sezona, tako da mi to nije novost. Samo će trebati vremena da se prilagodimo novom stilu igru”, kazao je Vučević, prenosi Orlando Sentinel.

Naš centar je skupio trećinu defanzivnih skokova Orlanda kada je bio u igri, što je najbolji procenat u njegovog dosadašnjoj karijeri.

Orlando će večeras igrati prvi meč od Ol-star vikenda protiv Portlanda, a postoji šansa da Ros već noćas bude u startnoj postavi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније